Фотография

„BOX STUDIO“ предлага професионално заснемане на корпоративни събития, рекламни,модни и продуктови фотографии и лични фотосесии.

Екипът ни се стреми да съзадава ефикасни и въздействащи върху аудиторията крайни резултати, като подбира най-подходящия за дадения случай жанр (портрет, пейзаж), вид хроматичност, както и форма на дистрибуция.

Кадрите на Вашите артикули могат да бъдат използвани за интернет сайтове, печатна реклама, мултимедиа и пост-продукция за ТВ реклама.

Професионалното фотозаснемане на индивидуални лични фотосесии може да бъде идеалния подарък за Вас или Ваши приятели, гарантиращо незабравимо изживяване и прекрасни резултати. Личната фотосесия е начин да изразите себе си като запечатате няколко мига от настоящето и ги превърнете в спомени, към които да се връщате след време. Фотосесиите включват снимки в различени планове по Ваше желание от цял ръст до близки портрети (лице).

Ако се нуждаете от идеални фотографски кадри, с които да рекламирате свои продукти или просто искате да се представите в най-добрата си светлина, „BOX STUDIO“ е Вашият безценен помощник.

Ако търсите стилен професионално завършен лайфстайл портрет, професионални профилни снимки за Facebook или Instagram. Бизнес, корпоративни и LinkedIn хедшоти и профилни снимки за всички социални медии или снимки на Вашето корпоративно събитие, мога да Ви помогна да заснемем тези моменти и заедно да създадем висококачествени фотографии, които да запомните. За всички специфични изисквания, които имате нужда от информация , моля не се колебайте да се свържете с нас и ще се радваме да обсъдим и създадем персонализиран пакет за Вас.

Защото имате само един шанс да направите първо впечатление!

Нека Вашите снимки говорят вместо Вас!Ако искате Вашата снимка да е допълнение на корпоративната информация в уебсайта на Вашата фирма или публикация в бранша, ако сте актьор, търсещ ново портфолио, резервирайте своята фотосесия при нас, ние може, да помогнем за създаването на фотографии, които ще предадат усещане за Вашата личност и ще създадат впечатлението, което желаете.