За Студиото

“Вох студио“ ООД е компания, създадена през 2018 година, базирана в гр. София, България. „Вох студио“ предлага професионално видеозаснемане и постпродукция, професионална фотография, изработка на реклама, кино монтаж и продуциране, звукови визуални ефекти, анимация на зелен екран, 3D ефекти, поточно предаване на живо(live streaming ) и организиране на дигитални и хибридни събития.

Компанията първа въведе в България иновативен модел на зелена циклорама за създаване на съдържание за анимация и виртуална реалност, която позволява механично натоварване. Благодарение на това, редица организации от сферата на танцовото изкуство, музиката, театъра и др. имат възможността да създават дигитални формати на културно съдържание за своите публики и да ги подобряват с нашите иновативни решения.

Ние ще съдействаме на Вашата компания в организирането на всякакъв тип дигитални и хибридни събития – корпоративни събития, конференции, представяне на нови продукти, бизнес срещи, семинари, уебинари и др. Ние Ви предоставяме концепции, които са разработени креативно, с оригинални идеи и съобразени със спецификата на Вашият бизнес, маркетинговите и рекламни цели.

Екипът на BOX STUDIO

Филип Теодосиев

Стефан Пеев

Николай Цветков

Адриана Янкулова

Пламен Гаврилов

Мартин Симонски