Видеозаснемане

Box studio предлага пълен набор от видео услуги при създаване на криейтив решения за разнообразни нужди – видеозаснемане и монтаж на рекламни и музикални клипове, ТВ предавания и филми, корпоративно видео, изработка и изграждане на декори, цялостен дизайн и изработка на 3D визуални ефекти и анимация.

Ние ще Ви осигурим всичко необходимо за цялостно изпъление на проекта – от зараждането на идеята, подготвянето на сценария, през видеозаснемането, звуковата обработка, постродукционните процеси, монтажът и финалната обработка на видео материала – докато се получи крайния продукт.

Видео услугите, които предлагаме, се отличават с високо качество, а продуктите, които създаваме, са оригинални, лесно разпознаваеми и запомнящи се.

Работим с професионална техника и софтуерни продукти. Разполагаме с оборудвано снимачно студио, подходящо за заснемане на различни видео продукции на бял, черен или зелен фон.

Ние ще Ви предоставим всичко необходимо за изпълнение на проекта – от идея до финален продукт с високо качество и оригиналност.